La participació a la diada castellera de la Festa Major de la Granada anirà a càrrec dels Xicots de Vilafranca, de la Colla Joves Xiquets de Valls i dels Castellers de Sant Cugat. L’actuació tindrà lloc el dissabte 8 de juliol a partir de les sis de la tarda davant l’Ajuntament.

Serà la novena diada castellera de la història de la Granada, després que l’any passat es recuperés posant fi a nou anys d’absència.

Del 2016 només repeteixen els Xicots, que actuaran en territori granadenc per vuitena vegada. La Colla Joves Xiquets de Valls torna a la Granada deu any després d’actuar-hi per tercer i darrer cop (2004, 2005 i 2007), mentre que els Castellers de Sant Cugat debutaran al municipi altpenedesenc.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Granada, Joan Amat, ha mostrat la seva satisfacció pel cartell de la diada: “l’any passat vam recuperar la diada i enguany donem un salt de qualitat que mostra la nostra voluntat de consolidar a la Granada la celebració de l’acte cultural per excel·lència del nostre país”.

About the author