Nou anys després, la Granada tornarà a gaudir d’una diada castellera que, com s’havia fet anteriorment a la seva cancel·lació, tindrà lloc durant la Festa Major del municipi, el dissabte 9 de juliol a partir de les sis de la tarda davant l’Ajuntament.

La participació anirà a càrrec dels Xicots de Vilafranca, els Minyons de l’Arboç i dels Nois de la Torre. Serà la vuitena diada castellera en la història del municipi, les set anteriors van tenir lloc de manera ininterrompuda entre el 2001 i el 2007.

En el cas del Xicots, serà la seva setena actuació a la Granada, mentre que les colles de l’Arboç i Torredembarra debutaran enguany al municipi.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de la Granada, Joan Amat, ha mostrat la seva satisfacció per haver recuperat la diada castellera al poble ja que “és l’acte cultural per excel·lència del nostre país”, tot confiant que “pugui consolidar-se definitivament i any rere any gaudim d’actuacions castelleres a la Granada”.

Per altra banda, també s’ha confirmat l’actuació de l’Orquestra Maravella el diumenge dia 10 amb doble sessió: concert a la tarda i ball a la nit.

La Festa Major de la Granada se celebrarà del 8 a l’11 de juliol, tot i que els actes previs començaran el dimecres dia 6 amb la presentació de dues noves pàgines web: la de l’Ajuntament i la de promoció turística del municipi.

About the author